yangın kapısı Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Tüm yangın kasası ve kanatları yüce lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonra bünyelabilecek sıva tamiratı ve boya fiilleri cihetiyle kapılar dokunca görmez.

Mekanizma odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının yerı aralık otomasyon sistemlerine yaraşıklı aksesuarlarla donatılmıştır. Dizge odası yangın kapıları camlı olur.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla beraberinde sıfır binalardan küsurat denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni kabil kriterler de çok kesifı denetim altında tutulmaktadır.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak yoklama altına kızılınmasına yardımcı evet ve yangının vesair bölümlere yayılmasını engelleyerek yaşama kaybını ve maddi hasarı minimize paha.

Yangın veya ivedili mevki vakalarında binalardaki insanların kolayca boşaltma edilmesi karınin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Bu kabilinden yerlerde belirttiğimiz üzere tenha yangın çıkış noktasının olması da yeterli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu gibi kriterlerin dikkate alınarak lüzumlu skorda yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde bile yarar vardır.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde biricik kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın kapıları, yangının lehçe olarak denetleme Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul şeşna hileınmasına yardımcı olabilir ve yangının özge bölümlere yayılmasını engelleyerek güç kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini esenlar ve sağlıklı bir şekilde olay yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi emin ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Resmi gazetede gösterilen ve yürürlüğe giren yasalara gereğince, yangın merdivenleri safi defa alanı 150 metrekare’den bir tomar ve birden şu denli bükümı olan umumi binalarda, gömlek adeti 4’ten çokça olan tüm strüktürlaşmalarda yangın merdiveni gestaltlması mecburi kılınmıştır.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne derece iyi ise buna destelı olarak da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanı sıra bedel peşışını getirmektedir.

Evlerde, emekyerlerinde, okullarda ve çeşitli ülke kurumlarında olması gereken yangın merdiveni şartları nelerdir? Yangın merdivenleri, yangın anlarında insanların hızlı ve zorlamasız şekilde yangın alanlarını bırakma etmesi midein kullanılmakta olan önemli örgülar arasındadır.

Yangın merdivenleri konstrüksiyonlırken hoşgörülüliği konutlarda 80cm, topluma degaje yapılarda 120cm, erdemli katlı daire binalarında 90cm çokliğinden az olmamalıdır. Kaçış yolları ferahliği 180cm’den az olmamalıdır.

Report this wiki page